AluShip.nl 

Specialist in aluminium boten  B

Wilt u een aluminium boot, sloep, tender, jacht, werkboot, visboot of open boot kopen? Aluship.nl ontwerpt en bouwt alle aluminium boten volledig zelf op locatie in Steenwijk.

Een jong en dynamisch bedrijf wat zich richt op de bouw van luxere aluminium zelflozende boten in de range van ca. 4 tot 7 meter lang.

Wilt u ook maximaal vaarplezier met minimaal onderhoud? Aluship.nl heeft vele aluminium boten, sloepen, tenders, jachten, werkboten en open boten te koop, waarvan u jarenlang vaarplezier hebt. Dankzij het hoogwaardig aluminium, is roesten en verven voorgoed verleden tijd. Ook zijn alle boten zelflozend waardoor hozen verleden tijd is.

De meeste boten zijn ontwikkeld om snel te kunnen varen. Met een uitgekiend onderwaterschip en geringe diepgang en mogelijkheid voor volop motorvermogen, behaalt uw boot mooie prestaties en dat met een zeer laag brandstofverbruik.

Heeft u vragen of bent u wellicht geïnteresseerd in een ander model?

Neemt u dan gerust contact op! Wij zijn er zeker van dat wij een boot naar uw wensen kunnen aanbieden! Inruil van uw huidige boot is in overleg mogelijk tegen handelsprijs.

OFFERTE AANVRAGEN

offerte aanvragen
MODELLEN

AluShip bouwt uw DROOM op het water!

PROJECTEN
Image
Image
Image
Image

AluShip.nl

Veenderij 14
8331VH Steenwijk
06 444 00 444
info@aluship.nl